Vraag en aanbod

Ben je op zoek naar een bidsprinkhaan? Heb je teveel nimfjes? Plaats hier jouw vraag en aanbod van bidsprinkhanen. Plaats je e-mail adres of telefoonnummer erbij zodat mensen direct met jou contact kunnen opnemen!

Je bericht verschijnt pas als hij is goedgekeurd door de webbeheerder.

40 gedachten over “Vraag en aanbod

 1. Hallo,
  Ik heb het volgende

  Pseudocreobotre wahlbergii
  L3
  subadult vrouw

  Hierodula majuscula
  L5

  Hierodula venosa
  L3
  L4

  Tarachodula pantherina
  L4

  Hymenopus coronatus
  L4/L5 [mannen]
  L5/L6 koppels

  Rhomboderea latipronotum
  L4

  Rhombodera extensicollis
  L4

  Deroplatys desiccata
  L6/L7
  Subadult koppels

  Deroplatys truncata
  L4
  L6/L7
  Subadult koppels

  Deroplatys lobata
  L4
  L6/L7
  Subadult koppels

  Omomantis zebrata
  3x subadult koppel

  Danuria arbozae
  L4

  Phyllocrania paradoxa
  L2
  adult man
  subadult vrouw

  Verzenden is geen probleem .

  Voor info: p.leenhard@chello.nl

 2. Ik ben opzoek naar iemand die in de toekomst een geschikt vrouwtje heeft zitten voor een pseudocreobotra wahlbergii mannetje dat momenteel l5 is. Ik wil mijn mannetje tegen dat deze volwassen is gerust met deze persoon meegeven in ruil voor een deel van de nimfen. Ik woon in antwerpen in Belgie.

 3. goedemiddag,
  ik ben op zoek naar een iets grotere bidsprinkhaan qua fase. waar kan ik b.v. een l4 of l5 hierodula kopen? liefst in de buurt (omgeving Dordrecht) of anders online?

 4. Hi
  I am located in Amsterdam and Im looking to buy a Praying Mantis. Ideally a Rhombodera basalis but Im interested in all, any help would be great, thanks
  Regards
  Kevin

 5. Beste allen,

  Ik ben opzoek naar otheken van diverse soorten. Als je een houder bent van bidsprinkhanen en je hebt bevruchte otheken waar je vanaf wil, kan je me altijd bereiken via deze weg.

 6. Hallo mensen,

  ik ben op zoek naar een leuke soort bidsprinkhaan. Het liefst een van de soorten die mooi groot worden, of een kleurrijke variant. Ik heb ervaring met het houden van bidsprinkhanen. Als u er wat te koop heeft, kunt u mij een email of bericht sturen. 0644747430

  met vriendelijk groet,

  Simon

 7. ik ben opzoek naar Phyllocrania Paradoxa of Hierodula membranacea nimfjes of ootheek
  kan iemand mij helpen.

  1. Hallo ,
   ik heb
   3 P.paradoxa vrouwen L6
   13 euro per stuk

   20 H.membranacea L3\L4\L5 M+V
   4 euro per stuk

   20 S.lineola L5\L6
   koppel = 15 euro
   los 8 euro

   3 Tenodera sinensis L6 Man
   6,50 per stuk

 8. Ik ben op zoek naar iemand die bidsprinkhaan verkoopt in Apeldoorn
  het liefst de Mantis religios
  als iemand me hierbij kan helpen zou dat heel fijn zijn.

 9. Te koop /ruil:
  2 ootheken Thesprotia graminis =15 euro per stuk
  1 ootheek Brunneria borealis = 25 euro
  1 ootheek Paresphendale agrionina = 20 euro
  1 ootheek Phyllocrania Paradoxa = 20 euro
  17 Polyspilota grifinii L2/L3 =3,50 per stuk
  1 koppel creobotre gemmatus L4 = 15 euro
  10 Paresphendale agrionina L2/L3 = 3 euro per stuk

  p.leenhard@chello.nl

 10. Ik ben op zoek naar Hierodula membranacea.
  Wie heeft er nog een aantal zitten en wil ze verkopen.
  of otheek
  graag opsturen.

 11. Hallo allemaal,

  Ik ben opzoek naar Hierodula membranacea’s nimfjes.
  Mocht iemand er een paar over hebben, neem ik ze graag van u over.

  Groetjes Gerard

 12. hallo allemaal. ik ben erg fan van Mantodea’s. en heb weleens hierodula’s gehad. ik vind de grotere soorten toch het leukst, en wil graag weer een Mantodea aanschaffen, welke soort maakt me niet echt uit. als het maar om een grotere soort gaat, die niet al te moeilijk is. ik vind het heerlijk om naar deze dieren te kijken, ik vind ze erg komies. heerlijk gezicht om ze te zien eten.nu hoop ik op het internet een kweker te vinden, die nog wat leuks in de aanbieding heeft..
  ik hoop snel wat van iemand te horen die mij helpen kan, alvast bedankt!

  Groetjes M.kloes

 13. opzoek naar Sphodromantis baccettii. heeft iemand deze in aanbieding. ik wil mijn bidsprinkhaan hobby uitbreiden en ben naar meerdere soorten opzoek.
  kan iemand mij helpen?
  verenus87@gmail.com
  0627108113

 14. hallo. ik ben opzoek naar een hierodula membranacea. en zoek iemand die mij deze kan aanbieden, ik heb deze beestjes vaker gehad. vind ze erg leuk en wil er graag eentje aanschaffen. kan iemand mij helpen?

  verenus87@gmail.com
  0627108113

 15. Hallo allemaal,

  Van een natuurhistorisch museum heb ik opdracht gekregen een mantis religiosa te vervaardigen, 3,5 mtr groot! Om een goede replica te maken ontbreekt het mij aan echte details die niet te vinden zijn via het internet. Ik zoek een aantal exemplaren (1 a 2) die ik kan bestuderen onder de microscoop. Het betreft hierbij dode exemplaren van volwassen mantis.
  Kan iemand me helpen? Ton van Helden/acaciastraat 4-56/5038he tilburg/06 43623433

 16. Hallo,

  Ik heb nakweek van Mantis Reliogiosa, vanaf L3 bied ik ze aan. De ouderdieren zijn afkomstig uit Frankrijk.

  Groeten,

  Rick uit Wageningen

  1. Tof! Ik heb je oproep geplaatst, maar je hebt er geen contactgegevens bij gezet. Plaats een nieuw bericht met e-mail adres of telefoonnummer zodat mensen direct met jou contact kunnen opnemen in plaats van via deze site. Succes!

   1. Tijmen, je hebt je e-mail adres vergeten te melden! Zou je het willen plaatsen in een reactie op dit bericht? Ik heb je e-mail adres wel maar ik weet niet of je het oké vindt als ik die publiceer.

 17. Hallo!

  Ik ben een beginnende bidsprinkhaan-houder en ik zoek één (niet al te grote) makkelijke bidsprinkhaan. Deze houd ik in een oud aquarium. Zelf zat ik te denken aan Sphodromantis soorten, P.paradoxa of Parasphendale affinis. Andere soorten, die aan mijn eisen voldoen, zijn uiteraard ook welkom!

  Bedankt,
  Daan

  PS Ik woon in Nijmegen

  1. Hallo, ik heb omomantis zebrata zitten in verschillende stadiums zou ze wel niet samen zetten de kans dat bidsprinkhanen mekaar opeten is heel groot

   Groetjes Pierre

 18. ik ben eigenlijks op zoek naar een vrouwtje en een mannetje bidsprinkhaan maar ik kan ze hier nergens krijgen in friesland.wie kan me helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in tegen spam *

Schuiven naar boven