Over de website maker

Misschien vind je het interessant iets meer te lezen over de maker van deze website.

webdesignerIk ben Linda van Zomeren, 27 jaar (1988). Ik heb biologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studie ben ik als hobby begonnen met het houden van bidsprinkhanen, wandelende takken, vlinders en meer exotische ongewervelden. Mijn eerste website heb ik gemaakt over deze dieren. Die site heette bidsprinkhanen.nl en is heel bekend geworden. Over al mijn insecten schreef ik teksten over de verzorging en hun gedrag en plaatste die op de website. Ook maakte ik foto’s en publiceerde die op de site. Een leuke bezigheid. Als ik een goede kweek had en dus veel jonge bidsprinkhanen had, verkocht ik die via de website.

Dit vond ik heel erg leuk, maar na het 4 jaar gedaan te hebben begon het toch lastiger te worden om mijn tijd goed te verdelen tussen studie en de insecten. Ik ben toen gestopt met het houden en kweken van insecten. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken als webdesigner en webbouwer. Ik maak websites voor kleine ondernemers. Allemaal doordat ik ooit geïntroduceerd werd tot het bouwen van websites vanwege mijn insectenhobby!

Uiteindelijk heb ik maart 2013 de website en webshop OngewoonOngewerveld.nl verkocht aan iemand die het gaat uitbreiden met meer producten. Het einde van een fase uit mijn leven. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan… vandaar deze website. Met bidsprinkhanen.nl blijf ik toch nog een beetje betrokken bij mijn insectenhobby. De Engelstalige website www.keepinginsects.com heb ik ook gemaakt en probeer ik actueel te houden met nieuwe foto’s en informatie.

Schuiven naar boven